Bizimle iletişime geçin

Köşe Yazıları

Yazı-yorum: Hayatın bir kuralı var …

Yaklaşık

tarih

Anılarla Yalova
Geçen gün köşe yazımı herkes okumuş ama yorum yapmayı unutmuş. Bugün Anılarla Yalova için özel bir çekim aldık. Güzel sohbet ettik Yalova Hakkında .. Uzun zamandır görüşmediğimiz Başkanla oradan buradan çekiştirdik. Ne uzadı ne kısaldı. Bir çözüm yolu aradık . Her sene Yalova Press ekibi ve Ebru kaplan Farkıyla olarak destek veriyoruz.

Her sene neden bu kadar zamanını harcıyorsun diyen arkadaşlarıma dip not geçeceğim burada ”Yalova’mız için birlikte hareket edebilmek için yapıyoruz ” Sizler sadece bakıp geçiyorsunuz. Aslında emek büyük . Bu işin mutfağından tutunda malzemelerine kadar emek var.

Bunu az çok biliyorsunuz aslında .. Bir haber bile oluşana kadar sizlere gelene kadar bir çok yoldan geçiyor. Bir video öyle küt diye ham olarak karşınıza çıkmıyor mesela …

İlk defa ekran karşısına çıkan kişiyi rahatlatmada bizden geçiyor. Çekimin ilk dakikalarından sonuna kadar emek var. Video çekildikten sonra asıl montaj olurken ter döküyoruz. Tekrar tekrar izliyoruz. Geçişler renkler kesim ara montajlar logo renkleri tv renkleri yazılar konu başlıkları başlık sonuna kısa yazılar kesimde milimetrik kesimler daha nice dokunmalarla alt yapı 3d yada epik oturtulan müzikler bas ve tiz ayarları kısacası daha nice dokunmalarla en iyisini karşınıza getirebilmek için çabalıyoruz. Direk yayınlar reels ve short videolarda da programlardan ve yapay zekadan destekli yapıyoruz.

Hani öyle ilk ham çekimlerle yapmış olsak aman bunu bende yaparım demekte işte o zaman haklısınız diyorum.
Bugüne kadar bende yapıyorum diyenlerin eline vermek isterdim bu ham videoları hadi kardeşim al buyur bakalım sen yap diye …
Diyorum ya bugün çok güzel bir sohbet yaptık. Çekiştirdik sizleri ..

Anılarla Yalova çok dikkat çekti farkındayız ekip olarak. O kadar çok dönüşler alıyoruz ki çok teşekkür ederiz. Bugünlerde yoğun koşturmacalarımız devam ediyor. Yeni projelerimiz var demeyeceğm. Çünkü yeni proje yerine tek proje üzerinden yürümeye karar verdim. Yalovalıyız Yıllardan beri eski Yalovalıları bir araya getirmek için çabalarım üzerine çaba harcadım. Hala çabalıyorum. Eski Yalovalılara ulaşmaya çalışıyorum. Destek verenler bende katılırım diyenler var. Harikasınız. Bu program sonuç da sizlere sizin çocuklarınıza hatta torunlarınıza hatta ve hatta torunlarınızın çocuklarına anı olarak kalacak.

Anılarla Yalova sizlerin kapısını çalıyor. Herkese gidiyor. Yalova da ünlü olmanız gerekmiyor. Ben şu mahallede bakkalım ben bu mahallede esnafım ben şu mahallede sütçüyüm. Ben o mahallede hala yaşıyorum diyen herkesi programa alıyorum.
Anılarla Yalova sizin programınız…

KALDIRIMDA YÜRÜME VE BEBEK ARABASI SÜRME DERSİ VERİLİR!!

Kaldırımda yürür iken eğer sağ taraftan gidiyor iseniz karşı taraftan gelen kişi kaldırımın sol tarafını tercih etmelidir . Bebek arabası sürerken insanların üzerine doğru sürmemeli yolda yürüme kuralları ile bebek arabası sürülmelidir. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız ile illaki durup konuşmak isterseniz kenara bir yere geçerek kaldırımda yürüyenlere engel olmazsınız. Bebek arabası ile böyle bir durum meydana gelir ise yine aynı kurala uymalısınız.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN YAYA YOLU YADA TRAFİK LAMBASININ OLDUĞU YERLERDEN GEÇİNİZ !

Karşıdan karşıya geçerken önce sola sonra sağa ve tekrar sola bakarak araç gelmiyor ise karşıya geçmelisiniz.  Araç geliyor ise yaya geçidinden  geçebilirsiniz. Eğer yaya geçidi (yaya yolu) yok ise trafik lambası var ise yeşil ışık yanmadan geçmeyiniz.
Yola atlamak araçdan hızlı geçerim demek sizin için can kaybına yol açabilir.

YAYA GEÇİDİNDE İLK GEÇİŞ HAKKI YAYANINDIR.

Yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek isteyene araçlar durarak yol vermelidir. Üzerine sürmek korna basmak küfür etmek size ters tepki olarak geri döner. Selektör yaparak yada geçiniz şeklindeki el işaretinizi yaya görmeyebilir. Durmak en akıllıca çözümdür.
Yalova 2 oda bir salon hepimiz birbirimize neredeyse aile dostu, uzaktan akraba ve hatta çocukluk arkadaşı bile çıkabiliriz. Lütfen eski saygı ve sevgimizi kaybetmeyeceğimiz günlerimiz olsun.

Sürç-ü Lisan ettim ise af ola ..
Kalın Sağlıcakla
02.07.2024 / 22:06

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir